ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ

ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ

ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ

Η κρυολιπόλυση γνωστή και ως «Λιποαναρρόφηση χωρίς νυστέρι», μας απαλλάσσει από τα ψωμάκια της μέσης και το συσσωρευμένο λίπος της κοιλιάς, των γλουτών, των μηρών και των γαμπών, περιοχών όπου το υποδόριο στρώμα είναι αρκετά παχύ και τα αποτελέσματα άλλων μεθόδων όπως η διατροφή και η άσκηση δεν είναι ικανοποιητικά.

Η κρυολιπόλυση οφείλει την ονομασία της στη Παγκόσμια Ιατρική ανακάλυψη της επίδρασης του ψύχους στο λιπώδη ιστό, δίχως ταυτόχρονα να βλάπτει το δέρμα, τους γειτονικούς ιστούς και τα αγγεία.

Η κρυολιπόλυση στοχεύει απευθείας στα συσσωρευμένα λιποκύτταρα και αξιοποιεί τις ελεγχόμενες χαμηλές θερμοκρασίες (-15oC έως 0 oC) για να προκαλέσει την κρυσταλοποίησή τους και τελικά τη λύση τους.

Η κρυολιπόλυση στη συνέχεια,αποβάλλει τα νεκρά πλέον λιποκύτταρα μέσω της λεμφικής οδού.

Τα εναπομείναντα λιποκύτταρα οδηγούνται και αυτά με τη σειρά τους σε σταδιακή συρρίκνωση, μειώνοντας το στρώμα του λίπους και αποκαλύπτοντας τα εντυπωσιακά αποτελέσματα που μέχρι πρότινος μπορούσαμε να πετύχουμε μόνο με τις «παραδοσιακές» επεμβατικές μεθόδους λιπογλυπτικής και λιποαναρρόφησης.

Η κρυολιπόλυση είναι εξαιρετικά αποτελεσματική στην αντιμετώπιση του τοπικού λίπους και για την επίτευξη ανώτερων αισθητικών αποτελεσμάτων συνδυάζεται άριστα με:

  • Μεσοθεραπεία Λιπόλυσης

  • Laser Λιποαναρρόφηση Smartlipo

  • CavitationRF

  • Νήματα Σώματος PDO

Οι θεραπευτικοί υπέρηχοι Cavitation επιτυγχάνουν, όπως και το ψύχος, αποδόμηση των λιποκυττάρων και λείανση της κυτταρίτιδας, ενώ η ραδιοσυχνότητες RF ενισχύουν ακόμη περισσότερο τη δράση της Κρυολιπόλυσης, αυξάνοντας τον μεταβολισμό και προσφέροντας σύσφιγξη.ναι το πρόσωπο, σε γυναίκες και άνδρες.

Κρυολιπόλυση | Αποτελέσματα

Η κρυολιπόλυση έχει άμεσα ορατά και τελειοποιημένα σε διάστημα 2-3 μηνών αποτελέσματα καθώς το υγροποιημένο λίπος αποβάλλεται φυσικά από τον οργανισμό μας.

Η κρυολιπόλυση συστήνεται με μασάζ στην περιοχή (μηχανικό Vacuum ή μη) καθώς και η κατανάλωση άφθονου νερού προκειμένου να διευκολυνθεί η αποβολή των λιποκυττάρων.

Η κρυολιπόλυση σε συνδυασμό με άσκηση και ισορροπημένη διατροφή πλούσια σε τρόφιμα που ενυδατώνουν το δέρμα, ενισχύουν το κολλαγόνο και αποτρέπουν την αποθήκευση του λίπους, αποτελούν πάντα τον πιο ισχυρό μας σύμμαχο στη διατήρηση των αποτελεσμάτων της θεραπείας.

Γιατί να επιλέξω τη μέθοδο Κρυολιπόλυσης;

Η κρυολιπόλυση ως διαδικασία είναι ανώδυνη, αναίμακτη ενώ προσφέρει μόνιμα αποτελέσματα λιπόλυσης χωρίς τον κίνδυνο εμφάνισης των επιπλοκών των χειρουργικών μεθόδων.

Η κρυολιπόλυση, η οποία πραγματοποιείται στο Ιατρείο, περιλαμβάνει ειδική κεφαλή προκαλεί τοπική αναρρόφηση και ο ασθενής αισθάνεται τη περιοχή να ψύχεται ευχάριστα.

Η κρυολιπόλυση μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίας ενδέχεται να παρατηρηθεί ήπια ερυθρότητα, οίδημα ή και εκχύμωση που οφείλεται στην αρνητική πίεση που ασκείται στη περιοχή τα οποία θα υποχωρήσουν μέσα στις επόμενες ώρες, ενώ θα μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Είναι η Κρυολιπόλυση η ιδανική θεραπεία για εμένα;

Η κρυολιπόλυση ως μέθοδος απευθύνεται σε εσάς που επιθυμείτε να χάσετε τοπικό λίπος καθώς δεν στοχεύει στη απώλεια σωματικού βάρους αλλά σμιλεύει και προσφέρει μείωση πόντων. Εντάξτε στην καθημερινότητά σας την υγιεινή διατροφή και άσκηση και διατηρήστε τα θεαματικά αποτελέσματα.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)