ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ LASER ALEXANDRITE

LASER-ALEXANDRITE

Η Laser Αποτρίχωση Σώματος αποτελεί την πλέον αποτελεσματική μέθοδο αποτρίχωσης, ιδανική για όλο το σώμα και σε αντίθεση με τις συνήθεις μεθόδους αποτρίχωσης – το αποτέλεσμα των οποίων είναι προσωρινό και πολλές φορές επώδυνο – βάζει οριστικό τέλος στο πρόβλημα της επίμονης τριχοφυΐας.

Η laser αποτρίχωση γίνεται συνήθως για αισθητικούς λόγους. Υπάρχουν όμως και ιατρικοί λόγοι που την επιβάλλουν.

Συχνά μετά από ξύρισμα, κερί ή αποτριχωτικές μηχανές δημιουργείται θυλακίτιδα (σπυράκια) στην περιοχή καθώς παρεμποδίζεται η έξοδος της τρίχας και αυτή γυρίζει μέσα στο δέρμα.

Η laser αποτρίχωση στην περίπτωση αυτή είναι επιβεβλημένη για να αποφευχθούν οι επιμολύνσεις και τα μόνιμα σημάδια στις περιοχές αυτές.

Επίσης σε περιπτώσεις ευρυαγγειών στα κάτω άκρα η αποτρίχωση με κερί ή με αποτριχωτική μηχανή τραυματίζει την επιδερμίδα και μπορεί να επιδεινώσει το πρόβλημα των ευρυαγγειών.

Η laser αποτρίχωση αποτελεί και στην περίπτωση αυτή την μόνη λύση.

Η laser αποτρίχωση σε περιπτώσεις επίμονου ορμονικής αιτιολογίας δασυτριχισμού είναι η μόνη που μπορεί να εγγυηθεί οριστικό αποτέλεσμα.

Η laser αποτρίχωση επιβάλλεται και σε άλλα ιατρικά προβλήματα όπως είναι οι ερεθισμοί και δερματίτιδες που προκαλούνται από αποτριχωτικές κρέμες ή το κερί και η ύπαρξη θηλωμάτων ή κονδυλωμάτων στην προς αποτρίχωση περιοχή καθώς οι ιογενείς αυτές βλάβες μπορεί να μεταδοθούν σε άλλα σημεία του σώματος με το ξυράφι ή το κερί.

Η laser αποτρίχωση με Alexandrite laser επιβάλλεται σε περιπτώσεις με ιστορικό κύστης κόκκυγος, καθώς η νόσος αυτή οφείλεται στην παγίδευση τριχών στην μεσογλουτιαία πτυχή.

Η Laser Αποτρίχωση Προσώπου προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα σε ολόκληρο το πρόσωπο (full face) και τοπικά σε άνω χείλος, πηγούνι, παρειές, φρύδια, λαιμό.

Η Laser Αποτρίχωση Σώματος με Laser Alexandrite αποτελεί την ειδικότερη και αποτελεσματικότερη μέθοδο αποτρίχωσης με συχνότητα εκπομπής στα 755nm Alexandrite. Laser Αποτρίχωση Σώματος | Πού εφαρμόζεται

Η Laser Αποτρίχωση Σώματος μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε περιοχή με ανεπιθύμητη τριχοφυΐα και υπόσχεται λείο και βελούδινο δέρμα σε:

  • Μασχάλες – Χέρια (βραχίονες & αντιβράχια)

  • Στήθος – Πλάτη

  • Κοιλιά – Μέση

  • Πόδια (κνήμες & μηροί)

  • Μπικίνι – Γλουτοί

Πόσες Συνεδρίες απαιτούνται για την ολοκλήρωση της Laser Αποτρίχωσης Σώματος;

Η laser αποτρίχωση με Laser Alexandrite περιλαμβάνει κάποιες συνεδρίες οι οποίες επαναλαμβάνονται περίπου κάθε 1-2 μήνες. Σε ορμονοεξαρτώμενες περιοχές όπως είναι το πρόσωπο, το στήθος και η κοιλιά, η μείωση της τριχοφυΐας είναι πιο βραδεία σε σύγκριση με το μπικίνι, τα πόδια και τα χέρια για την Laser Αποτρίχωση των οποίων απαιτείται μικρός αριθμός συνεδρίων και μπορεί να επιτευχθεί ακόμη και πλήρης εξάλειψη της τριχοφυΐας σε μόλις 6 συνεδρίες.

Τι να περιμένω πριν και μετά από κάθε συνεδρία Laser Αποτρίχωσης Σώματος;

Πριν από κάθε συνεδρία Laser Αποτρίχωσης Σώματος απαιτείται κούρεμα των τριχών της περιοχής, καθώς το laser στοχεύει στη ρίζα και όχι στο ελεύθερο στέλεχος αυτών.

Η περιοχή σαρώνεται με laser δέσμη φωτός διαμέτρου 2 εκ. ενώ ταυτόχρονα το σύστημα εκπέμπει ψυχρό αέρα, καθιστώντας τη θεραπεία εύκολη και ανώδυνη.

Μετά τη συνεδρία Laser Αποτρίχωσης Σώματος:

Η laser αποτρίχωση μετά την εφαρμογή της μπορεί να παρουσιασεί προσωρινό ερύθημα στο σημείο όπου πραγματοποιηθηκε ,το οποίο υποχωρεί μέσα στις επόμενες ώρες.

Θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν ενυδατικές κρέμες τις οποίες συστήνει ο Δερματολόγος καθώς και αντηλιακή κρέμα για την προστασία της περιοχές από τον ήλιο.

Χάρη στην εξελιγμένη τεχνολογία του συστήματος του Laser Alexandrite, η αποτρίχωση είναι ασφαλής και τους καλοκαιρινούς μήνες καθώς και σε ελαφρώς μαυρισμένα δέρματα.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της Laser Αποτρίχωσης Σώματος;

Η Laser Αποτρίχωση Σώματος αποτελεί τη μοναδική επιστημονικά αποδεκτή μέθοδο απαλλαγής από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα και η χρήση του laser γίνεται αποκλειστικά σε ιατρεία και ιατρικές κλινικές με την παρουσία Δερματολόγου ή Πλαστικού Χειρούργου.

Η Laser Αποτρίχωση Σώματος υπόσχεται γρήγορα και ανώδυνα αποτελέσματα. Ανάλογα με τη περιοχή εφαρμογής είναι δυνατόν να επιτευχθεί πλήρης εξάλειψη της τριχοφυΐας σε λιγότερες από 6 συνεδρίες.

Η laser αποτρίχωση σε αντίθεση με τις συμβατικές μεθόδους αποτρίχωσης, υπευθύνων για θυλακίτιδα, επιδείνωση των ευρυαγγειών, αύξηση της τριχοφυΐας και χαλάρωση του δέρματος, δεν επηρεάζει τους πόρους και τη δομή της επιδερμίδας.

Το Laser Alexandrite είναι ιδανικό για την αποτρίχωση περιοχών του προσώπου όπως τα φρύδια και το μεσόφρυο στις οποίες η εφαρμογή άλλων μεθόδων φωτοαποτρίχωσης είναι αδύνατη.

Πώς γίνεται η Laser Αποτρίχωση Σώματος με laser Alexandrite;

Πριν τη συνεδρία laser αποτρίχωσης οι τρίχες θα πρέπει να έχουν μήκος 2-3 mm. Η περιοχή που πρόκειται να αποτριχωθεί σχεδιάζεται με λευκό μολυβάκι και κατόπιν σαρώνεται ολόκληρη με την ειδική κεφαλή που φέρει το laser Alexandrite. Χάρη στα τελευταίας γενιάς μηχανήματα με δύο συστήματα ψύξης, η συνεδρία είναι πρακτικά ανώδυνη, πολύ γρήγορη και απόλυτα ανεκτή.

Υπάρχουν ανεπιθύμητες ενέργειες από τη Laser Αποτρίχωση Σώματος;

Η laser αποτρίχωση με Αλεξανδρίτη δεν ενέχει κινδύνους και οι όποιες παρενέργειες προκύπτουν μόνο όταν δεν τηρούνται οι οδηγίες από τον ασθενή ή όταν ο χειρισμός δεν γίνεται από έμπειρο χειριστή υπό την επίβλεψη δερματολόγου. Οι πιθανές ανεπιθύμητες ενέργειες είναι πλήρως αναστρέψιμες και περιλαμβάνουν παροδικό ερύθημα και περιθυλακικό οίδημα που υποχωρεί λίγες ώρες μετά τη θεραπεία.

Πιο επίμονο ερύθημα ή ερεθισμός μπορεί να απαιτήσουν περισσότερο χρόνο για την αποθεραπεία τους. Υποχρωμίες ή υπερμελάγχρωση μπορούν να εμφανιστούν αν ο ασθενής εκτεθεί τον ήλιο αμέσως μετά τη θεραπεία χωρίς αντηλιακή προστασία.

Μπορεί να γίνει Laser Αποτρίχωση κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού;

Η Laser αποτρίχωση μπορεί να γίνει άφοβα τόσο σε εγκυμοσύνη όσο και σε θηλασμό. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αποφεύγονται ευαίσθητες περιοχές όπως το μπικίνι και η κοιλιά καθαρά για λόγους προληπτικούς.

Ποια η διαφορά λέιζερ αποτρίχωσης με Laser Alexandrite και αποτρίχωσης με φωτόλυση ή IPL;

Η laser αποτρίχωση με laser Alexandrite είναι η μόνη ιατρική μέθοδος αποτρίχωσης που μπορεί να εγγυηθεί οριστική αποτρίχωση με μικρότερο αριθμό συνεδριών και καλύτερο αποτέλεσμα. Η φωτόλυση ή IPL είναι τεχνολογία χαμηλότερης ισχύος απαιτεί πολύ μεγάλο αριθμό συνεδριών και δεν οδηγεί σε μόνιμη εξάλειψη της τριχοφυΐας.

Μπορεί να γίνει Laser Αποτρίχωση αν πάσχω από ψωρίαση ή λεύκη;

Σε περιπτώσεις ψωρίασης ή λεύκης ενδείκνυται μόνο το λέιζερ Αλεξανδρίτη καθώς είναι ο πιο ατραυματικός τρόπος αποτρίχωσης εκμηδενίζοντας τον κίνδυνο εξάπλωσης των πιο πάνω νόσων λόγω φαινομένου koebner.

Σε ποιες άλλες περιπτώσεις εφαρμόζεται το Laser Alexandrite;

Το λέιζερ Αλεξανδρίτη εφαρμόζεται για την θεραπεία αισθητικών και ιατρικών προβλημάτων όπως:

  • Θεραπεία μελαγχρωματικών βλαβών του δέρματος όπως κηλίδες, πανάδες, μελαγχρωματικές σμηγματορροικές υπερκερατώσεις και μέλασμα.

  • Θεραπεία μεμονωμένων περιπτώσεων ευρυαγγειών κάτω άκρων, χρώματος ιώδους ή κυανού.

  • Αποτρίχωση περιστατικών υπερτρίχωσης ή δασυτριχισμού που οφείλονται σε ορμονικές διαταραχές.

  • Αποτρίχωση περιστατικών με ιστορικό θηλωμάτων και κονδυλωμάτων προκειμένου να αποφευχθεί η εξάπλωση τους.

  • Αποτρίχωση ιατρικών περιστατικών όπως είναι οι θυλακίτιδες σε πρόσωπο και σώμα και η κύστη κόκκυγα

  • Η laser αποτρίχωση γίνεται πάντα υπό την επίβλεψη δερματολόγου εξασφαλίζοντας την ασφάλεια, άριστη εφαρμογή και αποτέλεσμα στις θεραπείες που προφέρει

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)